Tickets

Reguliere prijs: € 10 (ticket plus consumptie: € 12).
Studenten, scholieren en houders CJP-pas: € 5 (op vertoon CJP of school-, collegekaart)
Cineville:
houders van de Cinevillepas (€ 21 per maand, onder de 30 jaar € 17,50) hebben onbeperkt toegang tot al onze films, lees meer over Cineville.

 

Bestellen

Via internet

Filmkaartjes kunt u 24 uur per dag via internet kopen tot een half uur voor de voorstelling. Dat kan door op de button 'Reserveer' van de betreffende filmbeschrijving te klikken. Eenmalige registratie via registratie. Hierna kunt u zich aanmelden met uw mailadres en wachtwoord.

Betalen gaat via iDEAL of creditcard. Heeft u problemen met het online kopen van een ticket, kijk dan eens op onze instructiepagina een bank kiezen.

U kunt uw kaartje vervolgens zelf uitprinten of afhalen bij de kassa van het Filmhuis. Ook kunt u de elektronische bevestiging aan de kassa laten zien.

Telefonisch

U kunt telefonisch reserveren via 024 303 1111 tijdens de openingstijden van de kassa. De gereserveerde kaartjes kunt u tot een kwartier voor de filmvoorstelling afhalen bij de kassa.

Aan de balie

Kaartjes zijn ook verkrijgbaar aan de balie van het filmhuis.

 

Overige info

Rolstoelplaatsen

Zaal 1 is rolstoeltoegankelijk. Bel 024 303 1111 om een rolstoelplaats te reserveren.

Retourneren filmkaartjes

Kaartjes voor een filmvoorstelling kunt u tot op de dag van de voorstelling kosteloos retourneren aan de balie. Geld teruggave gebeurt digitaal of op verzoek contant.

Bezig met laden