uploads/images/GalleryThumbs/1009-9.jpg

Anna's War

Wat moet een zesjarig meisje, normaal een nieuwsgierige leeftijd, dat alles nog moet leren aan met zichzelf, terwijl ze zich zoveel mogelijk verborgen en stil moet houden?

Info en tickets

uploads/images/GalleryThumbs/1010-9.jpg

Boer Peer

Boer Peer uit Maliskamp leefde bijna 100 jaar in zijn vervallen boerderij. Een intiem portret van een zeldzaam sobere man. Een film om nooit meer te vergeten.

Info en tickets

uploads/images/GalleryThumbs/1017-9.jpg

Howards End

Anthony Hopkins, Helena Bonham Carter, Emma Thompson en Vanessa Redgrave schitteren in dit fraai vormgegeven kostuumdrama vol liefdesverwikkelingen en onderhuidse klassenconflicten aan de vooravond van WOI.

Info en tickets

uploads/images/GalleryThumbs/1014-9.jpg

C'est ca L'amour

Een intiem familiedrama van de Franse regisseuse Claire Burger, waarin een vader alles op alles zet om zijn gezin bijeen te houden. Een ontwapenende film over liefde en loslaten, acceptatie en herontdekken.

Info en tickets

uploads/images/GalleryThumbs/1015-9.jpg

High Life

Sommigen vergelijken de nieuwe Claire Denis met het werk van Tarkovsky. Geen traditionele sciencefiction maar eerder een metafoor voor het menselijk bestaan.

Info en tickets

uploads/images/GalleryThumbs/999-9.png

Wonderful Losers

Elke zondag exclusief de wielerdocumentaire Wonderful Losers: A Different World. Hierin geen plek voor vedettes, maar wel voor de renners die zich door weer en wind opofferen voor hun kopmannen. Een must voor elke wielertoerist. Tip van Wilfried de Jong.

Info & tickets

uploads/images/GalleryThumbs/993-9.png

Like & Volg Ons

Volg & like ons op Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, trailers én prijsvragen!

Like ons!

Direct reserveren

Film
Datum
Tijd
Kies tickets en aantal
Het gevraagde product kan niet worden gevonden Volledig filmoverzicht

Nieuws

Geplaatst: 19 februari 2019

Filmprogramma

18 april - 1 mei 2019


Lees verder
Geplaatst: 29 november 2018
Are you an arthouse cinema enthousiast ? Arthouse cinema 'Filmhuis O42' is looking for enthousiastic volunteers for the cash register, film projection and publicity. Interested? Apply or ask for information via info@filmhuisO42.nl.
Lees verder

Binnenkort te zien bij FILMHUIS O42

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Volgende


VOLG ONS

Nieuwsbrieven

Bezig met laden