KUNST MET STILL SUNDAY

Op 23 maart kunnen kunstliefhebbers hun hart ophalen bij ons Filmhuis. Op die dag ontvangen wij kunstcollectief Still Sunday, met wie we een inspirerende dag zullen aanbieden vol uiteenlopende en unieke kunstvormen. Denk hierbij aan beeldende kunst, muziek, poëzie, maar uiteraard ook een filmprogramma dat geheel aansluit bij deze dag.

Still Sunday is een Nijmeegs online kunstmagazine. Zij bieden daarmee de onbekende kunstenaar een platform en spelen tegelijkertijd kunst op een toegankelijke manier in de kijker. Daarbij richten zij zich op alle kunstvormen, want “op die manier komen kunstvormen die je voorheen nog niet kende toch bij jou terecht. Daarnaast kom je erachter hoeveel gelijkenissen er bestaan tussen de verhalen van uiteenlopende kunstenaars”. De evenementen van Still Sunday spiegelen hun eigen magazine en bieden een expositie van kunstwerken uit alle hoeken van de kunstwereld, bijeengebracht op één fysieke plek. Dit keer is dat dus bij ons!

Breng ons op 23 maart een bezoek en laat je inspireren door een prachtig programma dat reikt van meeslepende muzikale poëzie tot bevangende beeldende kunst, verschillende langspeelfilms, een kortfilm-programma gefaciliteerd door Go Short en enkele geestverruimende lezingen. Be there!

Programma 
Programma Still Sunday

Tickets zijn te bestellen via deze link: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/still-sunday-at-filmhuiso42

-          €5,- voor de vroege waarnemer

-          €7,- in de verdere voorverkoop

-          €10,- aan de deur

Cineville pashouders krijgen op de dag zelf gratis toegang, maar wees er op tijd bij want vol = vol!

Voor updates over het programma en het evenement kun je terecht op de evenementen-pagina van Facebook. Neem ook een kijkje op de website van Still Sunday: www.stillsunday.org

Bezig met laden